Vught

Boekschrijfdag

Ben je met een boek of verhaal bezig, en wil je advies over de opzet van je boek? Speciaal voor boekschrijvers organiseer ik 'Boekschrijfdagen' op Landgoed Bleijendijk, in een rustige omgeving. Je kunt kiezen uit een Boekschrijfdag Start en een Boekschrijfdag Vervolg.

Bij de Boekschrijfdag Start gaan we samen op zoek naar wat voor jou de essentie is van je boekidee. Als je die te pakken hebt, schrijf je een (voorlopige) achterflaptekst. Daarna ga je aan de slag met de structuur van je boek. Aan deze dag kun je meerdere keren meedoen, om steeds een laag dieper te komen. Per keer bespreek ik een onderwerp, aansluitend bij de vragen die er leven. De vragen stuur je me vooraf per mail.

datum april 2022

locatie  Landgoed Bleijendijk - Charlotte-Elisabeth Hoeve, Bleijendijk 1, Vught

kosten  € 105,– inclusief btw, waarbij inbegrepen: schrijfcoaching hele dag, koffie/thee/koek en gezamenlijke lunch.

 

voor wie  voor boekschrijvers die graag feedback willen op hun boekidee - voor boekschrijvers die graag feedback willen op specifieke kwesties bij hun boek, zoals structuur, stijl, perspectief, toonzetting. Zowel non-fictie als fictie.

aantal deelnemers  Er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers.

In de Charlotte-Elisabeth Hoeve hebben we een ruime woonkamer met schrijftafel, een keuken en een tuin tot onze beschikking. 

Heb je interesse? Meld je snel aan, dan zet ik je op de lijst. Als er vier aanmeldingen zijn, gaat het door.