Vught

Boekschrijfdag

Ben je met een boek of verhaal bezig, en wil je advies over de opzet van je boek? Speciaal voor boekschrijvers organiseer ik 'Boekschrijfdagen' op Landgoed Bleijendijk, in een rustige omgeving. Je kunt kiezen uit een Boekschrijfdag Start en een Boekschrijfdag Vervolg.

Bij de Boekschrijfdag Start gaan we samen op zoek naar wat voor jou de essentie is van je boekidee. Als je die te pakken hebt, schrijf je een (voorlopige) achterflaptekst. Daarna ga je aan de slag met de structuur van je boek. De vragen die je hebt, stuur je me vooraf per mail.

datum   voorjaar 2024

tijd          9:30 - 17:00 uur

locatie  Landgoed Bleijendijk - Charlotte-Elisabeth Hoeve, Bleijendijk 1, Vught

kosten  € 125,– inclusief btw, waarbij inbegrepen: schrijfprogramma centraal en schrijfcoaching 1 op 1,  koffie/thee/koek en een gezamenlijke lunch met salades, brood, tapenades en fruit.

Wil je de factuur op je bedrijfsnaam laten zetten? Geef dit dan aan bij de aanmelding.

voor wie  voor boekschrijvers die graag feedback willen op hun boekidee en  voor boekschrijvers die graag feedback willen op specifieke kwesties bij hun boek, zoals structuur, stijl, perspectief, toonzetting. Zowel non-fictie als fictie.

aantal deelnemers  er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers.

In de Charlotte-Elisabeth Hoeve hebben we een ruime woonkamer met schrijftafel, een keuken en een tuin tot onze beschikking. 

Heb je interesse? Meld je snel aan, dan zet ik je op de lijst. 

 

Bij de Boekschrijfdag Vervolg ga je verder met het bepalen of uitwerken van de structuur van je boek. Je krijgt persoonlijk advies en kunt in alle rust verder werken aan een hoofdstuk. Per mail kun je me voorafgaand aan deze dag voorleggen tegen welke kwesties je aanloopt. Bij aanvang van deze  dag bespreek ik een aantal onderwerpen, aansluitend bij de vragen die er leven. 

datum   voorjaar 2024

tijd          9:30 - 17:15 uur

locatie  Landgoed Bleijendijk,  Charlotte-Elisabeth Hoeve, Bleijendijk 1, Vught

kosten  € 80,- inclusief btw, waarbij inbegrepen: gezamenlijke bespreking en individuele schrijfcoaching, koffie/thee/koek. Je brengt je eigen lunch mee.

aantal deelnemers  er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers.

Heb je interesse? Meld je snel aan, dan zet ik je op de lijst. 

 

Aan deze dag kun je meerdere keren meedoen, om steeds een laag dieper te komen of meer schrijfproductie te maken.