Schrijfcafé

Het schrijfcafé is een ontmoetingsplek voor mensen die van schrijven houden. Schrijven in een café is een laagdrempelige manier om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen en te experimenteren met verschillende stijlen en tekstvormen. In het schrijfcafé krijg je toegankelijke opdrachten die je ter plekke uitwerkt en deelt met andere deelnemers.

Schrijfervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom!


Schrijfcafé Vught: het ‘Schrijflokaal’

Op zaterdagochtend ontvangt creatieve duizendpoot Dorien Holla ons graag in haar atelier in een karakteristiek schoolgebouw in Vught. Het is een mooi lokaal, waar we ruim kunnen zitten en elkaar goed kunnen verstaan. Dorien zorgt voor koffie, thee en koek.

data  zaterdag 29 augustus - 10 oktober - 19 december 

tijd  10:15 - 12:30 uur

kosten  € 18,- incl. koffie, thee, koek

bijzonderheden  het maximum aantal deelnemers is 9. Aanmelden vooraf is nodig.

 

locatie  schildersatelier Dorien Holla, Moleneindplein 9, Vught 

Dit is in het schoolgebouw, gelegen achter het winkelcentrum, vanuit de parkeerplaats Moleneindplein gezien tussen het Kruidvat en de slager door. Om bij het schoolgebouw te komen, rijd je het best via de Moleneindstraat of de Willibrordusstraat naar Moleneindplein 9. Voor het schoolgebouw kun je gratis parkeren. Om bij het atelier van Dorien te komen, neem je de trap naar de eerste verdieping.


Schrijfcafé 's-Hertogenbosch

Op woensdagochtend (*) zijn we vanaf  9.30 uur welkom in de bovenruimte van Yoghurt Barn in het centrum van ’s-Hertogenbosch. We hebben daar een eigen ruimte. 

woensdag 22 juli -30 september - 18 november 

tijd  9:30 - 11:45 uur

locatie Yoghurt Barn,  Orthenstraat 5-7, 's-Hertogenbosch

kosten  € 19,50 incl. 2 consumpties

bijzonderheden  het maximum aantal deelnemers is 8. Aanmelden vooraf is nodig.

(*) Zaterdag is op dit moment niet realiseerbaar in het centrum van Den Bosch vanwege de anderhalvemeter-maatregelen en het vroege tijdstip zaterdagochtend. Veel café’s gaan pas later open.