Cursus  –  Vught

Schrijven over je leven - start

Schrijven is een prachtige werkvorm voor het in kaart brengen van verhalen uit je leven. Het biedt structuur en helpt je om te reflecteren op belangrijke feiten en gebeurtenissen. Wil jij dit graag? In de cursus ‘Schrijven over je leven’ (autobiografisch) gaat het heel gemakkelijk. 

Aan de hand van een tijdlijn, de schrijfopdrachten en foto’s ga je aan de slag met fragmenten uit jouw levensverhaal. Je concentreert je in deze startcursus op de periode van 0-28 jaar, omdat dat het fundament is van je levensverhaal. Je blikt terug op je kindertijd, je middelbare schooltijd, de groei naar de volwassen wereld en jouw plek daarin.

Daarnaast blijkt het schrijven, delen, luisteren en lachen in een groep verrassend leuk te zijn. Het verbindt mensen die elkaar niet kennen op een bijzondere manier. Gerichte opdrachten zorgen ervoor dat je thuis verder kunt.

Er is plaats voor 6 deelnemers. 

 

data najaar 2024 vrijdag 20 september, 4 en 18 oktober,  1,  15 en 29 november (6 ochtenden)

tijd  09:30 - 12:00 uur

locatie  De Hooiberg, Landgoed Bleijendijk, Vught

kosten  € 240,– voor de gehele cursus, inclusief koffie/thee op een toplocatie

voor wie voor wie graag zijn of haar levensverhaal documenteert in tekst en beeld, vanaf de babytijd tot en met het 28e levensjaar

 

Tip Koop alvast een fijn schrijfboek waar je ook foto’s en ander beeldmateriaal in kunt plakken.

‘Met een helikopterview heb ik naar mijn eigen leven gekeken. Wat was het ongelofelijk fijn om dit te doen. Ik heb veel ontdekkingen gedaan.’ [CH]