Workshop  –  Vught

Poëzie, literatuur en natuur

3-luik creatief schrijven

In de serie Poëzie, literatuur en natuur laat je je inspireren door kijkopdrachten op het prachtige Landgoed Bleijendijk en door bronmateriaal uit de literatuur en de poëzie. De natuur op het landgoed brengt als vanzelf rust, inspiratie en ruimte. Elke keer is er aandacht voor een bepaalde schrijfstijl of -vorm.

Deze dagen worden als 3-luik aangeboden maar zijn ook los van elkaar te bezoeken.

Bij elke workshopdag ga je 45 minuten op eigen houtje op ontdekking, het landgoed op, met een kijkopdracht, schrift en pen.

 

voor wie  voor iedereen die van taal en literatuur houdt en graag wil spelen met vorm, klank en beeldspraak.

data  vrijdag 10 juli – 24 juli – 7 augustus 2020

tijd  10:00 - 17:00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 9:45 uur

locatie  Landgoed Bleijendijk - ‘t Jagershuis, Sint-Michielsgestelseweg 22, Vught

kosten  voor het 3-luik: € 224,– (dit is inclusief 10 euro korting, geldig als je je direct aanmeldt voor alle 3 de dagen), per workshop: € 78,– inclusief btw. Hierbij is inbegrepen: het schrijfprogramma, een schrift (A5-formaat), wandeling op het landgoed, koffie/thee/koek en een lunch met soep, brood, salades en fruit.

aantal deelnemers  maximaal 7

praktisch  neem mee:

  • een fijne pen, fineliner of vulpen
  • wandelschoenen

Reviews

 

Een schrijfdag zoals deze is een cadeau voor jezelf: een met zorg uitgekozen locatie, de opzet ervan is laagdrempelig en er is veel aandacht voor jouw en andermans teksten. Ik kan dit iedereen aanbevelen en ik weet het zeker .... iedereen is verrijkt naar huis gegaan!

Suzan Boshouwers (auteur)

 

'Het was een fijne mooie inspirerende dag, om nog over terug te mijmeren en op voort te borduren!'

Léan

 

'Wat een verwendag was dit zeg. Onvergetelijk!'

Diet

 

'Wat een leuke oefeningen! En wat mooi om zo alle teksten met elkaar te delen. In het begin wel spannend, maar het verbindt en dat is fijn. Dat het onderwerp natuur was, maakte het voor mij laagdrempelig, merkte ik. Het met iets heel anders bezig zijn dan ik gewend ben, was fijn. Ik heb geslapen als een roos.'

Grada

 

 

 

't Jagershuis op Landgoed Bleijendijk, Vught