Schrijftraining voor ondernemers en professionals

Schrijf voor jouw bedrijf

** gewoon een kwestie van doen **

Wil jij jezelf zichtbaar maken op social media, met zelfgeschreven berichten, op een manier die bij jou past? Ben jij bezig met teksten voor je website en kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Train je zakelijke schrijfspieren om vaker met succes talige content te creëren, onder leiding van Erna van Poppel (Hart voor jouw zaak) en Lia Hesemans (Stroomvantaal). Samen verzorgen wij de training Schrijf voor jouw bedrijf.

 

Deze schrijftraining is bedoeld voor ondernemers en professionals die (in eerste instantie) zélf hun zakelijke teksten willen schrijven. Aan de hand van concrete opdrachten oefen je je in het schrijven van verschillende typen zakelijke teksten. Je krijgt persoonlijk advies en creëert ten minste 5 teksten waarop je zowel 's ochtends als 's middags feedback krijgt. In de ochtend gaat het vooral om korte teksten voor social media. In de middag werk je naar keuze verder aan het creëren van content voor social media of aan een andere tekst voor bijvoorbeeld een event, een flyer of je website. We bieden een programma met maatwerk: ieder gaat met concrete producten naar huis. De werksfeer is constructief, zorgvuldig en gemoedelijk, met oog en aandacht voor elkaar.

 

door wie Erna van Poppel en Lia Hesemans

Twee schrijf-, taal-, en letterliefhebbers hebben elkaar gevonden. Voor ons beide is het belangrijk dat we mensen op een respectvolle manier enthousiasmeren over taal en het zelf schrijven van teksten. Als rode draad hanteren we de menselijke maat. Erna werkt met klanten aan hun online en offline zichtbaarheid en ziet het zelf creëren van content als een manier om jezelf daarmee (op sociale media) als unieke ondernemer/professional te laten zien. Lia zet in haar schrijftrainingen een stroom van taal op gang bij de deelnemers, met als gevolg dat zij met meer zelfvertrouwen en plezier gaan schrijven en hun verhaal gaan delen.

data  woensdag 20 maart 2024

tijd    09:00 – 16:30 uur, inloop met koffie/thee vanaf 08.45 uur

locatie  Leestenfabriek, Schijfstraat 8, Oisterwijk – een inspirerende plek om te leren en te netwerken. We werken in kleine groepen.

Gratis parkeren en op 5 minuten loopafstand van NS station Oisterwijk

kosten  € 225,- excl. 21% btw, waarbij inbegrepen:

  • programma met afwisselend schrijven, feedbackrondes en tips over het schrijven en voor je bedrijf (specifiek ook LinkedIn-tips van Erna)
  • persoonlijke feedback (incl. voorbereidende opdracht op deze dag)
  • koffie/thee/lekkers
  • lunch
  • schriften en pennen
  • nazorg-opdracht

 

We bieden een intensief programma met maatwerk: ieder gaat met concrete producten naar huis.