Schrijfworkshops  –  Het Huis van Waalre

Ben jij op zoek naar nieuwe schrijfinspiratie en vind je het leuk om wat te experimenteren met jouw eigen schrijfstijl? Tijdens de schrijfworkshops die ik verzorg voor Bibliotheek Eindhoven/Waalre  staat telkens een andere schrijfstijl of schrijftechniek centraal.

Schrijfworkshop Sonny Boy

Op vrijdag 24 november organiseer ik samen met de Bibliotheek Waalre een schrijfworkshop bij het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Dit boek staat centraal bij de campagne Heel Nederland leest.
 
Deze schrijfworkshop is gebaseerd op het verhaal Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Ik geef je deze ochtend drie fragmenten uit haar boek, met drie  inspirerende schrijfingangen. Elke schrijfingang heeft verschillende opwarmvragen om je in de sfeer te brengen. Je kunt zelf de onderwerpen naar je toe trekken, naar je eigen belevingswereld. En zo ga je heerlijk zelf aan de slag met schrijven. Laat je inspireren en verrassen! Schrijfervaring is niet nodig. Neem zelf een fijne pen en een schrift mee.

 

Gratis boek
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De  bibliotheek geeft daarom in heel Nederland een boek cadeau in november. Dit keer: Sonny Boy, geschreven door Annejet van der Zijl. Je kan het in iedere vestiging komen ophalen (zolang de voorraad strekt).
Neem het boek mee naar de workshop als je het hebt. Het is geen vereiste om het verhaal gelezen te hebben voor deze workshop, maar wel een aanrader. 

 

datum vrijdag 24 november 2023

tijd  10:15 - 12:30 uur

kosten  € 12,- (bibliotheekleden), € 15,- (niet-leden)

locatie  Bibliotheek Waalre, tuin - Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19, Waalre

aantal deelnemers  maximaal 16

 

Tickets voor deze Schrijfworkshop zijn verkrijgbaar via de webshop van Bibliotheek Eindhoven.

 

Op 22 november is Annejet te gast in Eindhoven. Zij wordt in Natlab geïnterviewd door Ivan Borghstein. Kijk hier voor meer informatie en tickets.