Schrijfworkshop  –  Het Huis van Waalre


Kerstschrijfworkshop (online)

Ben jij op zoek naar nieuwe schrijfinspiratie en vind je het leuk om wat te experimenteren met jouw eigen schrijfstijl? Tijdens de schrijfworkshops die ik verzorg voor Bibliotheek Eindhoven/Waalre  staat telkens een andere schrijfstijl of schrijftechniek centraal.

In de workshop krijg je toegankelijke opdrachten die je ter plekke uitwerkt en deelt met andere deelnemers. Door de manier waarop de opdrachten worden aangeboden en door het samen schrijven, kom je vanzelf in de schrijfflow. Schrijfervaring is niet nodig.

In deze online schrijfworkshop leer je hoe je vertraging in je tekst brengt en wanneer dat functioneel is. Het onderwerp is: Schrijf je eigen kerst- of winterverhaal. Wil je daar meer over weten? Doe dan mee!

 

datum  zondag 20 december 2020 - via Zoom

tijd  10:00 - 12:00 uur

kosten  € 12,50

 

De workshop wordt via Zoom gegeven. Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van Bibliotheek EindhovenDe bibliotheek mailt je een uur voor de start van de workshop de link naar Zoom. Heb je Zoom nog niet op je computer staan? Dan is het aan te raden om dit vooraf al te downloaden.

Het Huis van Waalre