Workshop  –  Vught

Schrijven in de natuur

Regelmatig organiseer ik een Schrijfdag op Landgoed Bleijendijk in Vught. Een dag creatief schrijven, geïnspireerd door waarnemingen in de natuur, stilte en de ontmoeting met andere schrijvers. 

In het Jagershuis kun je al schrijvend en mijmerend genieten van een mooie binnen- en buitenruimte (met veranda) en een prachtig uitzicht over de veldenStapsgewijs krijg je schrijf- en observatieopdrachten aangereikt. Laat je  vooral verrassen door wat er uit je pen stroomt. We zullen veel buiten zijn om te ontdekken, te schrijven en verhalen te delen. Een stiltewandeling op het landgoed maakt onderdeel uit van het schrijfprogramma.  Schrijfervaring is niet nodig.

 

voor wie  voor iedereen die plezier heeft in schrijven en graag ook de stilte opzoekt in de natuur op het landgoed. Er is plaats voor 7 tot 8 deelnemers.

datum  woensdag 23 augustus 2023 (er zijn 2 plekken vrijgekomen)

tijd  9:30 - 17:30 uurinloop met koffie en thee vanaf 9:15 uur

locatie  Landgoed Bleijendijk – 't Jagershuis, Sint-Michielsgestelseweg 22, Vught

kosten  € 95,– per dag, waarbij inbegrepen: schrijfprogramma hele dag, schrijfschrift, koffie/thee/koek, uitgebreide lunch. Heb je speciale eet- of  dieetwensen? Vermeld deze dan op je inschrijfformulier.

praktisch  neem mee:

  • een fijne pen, fineliner of vulpen
  • wandelschoenen

 

't Jagershuis op Landgoed Bleijendijk