Workshop  –  Vught

Schrijven in de natuur

Regelmatig organiseer ik een Schrijfdag op Landgoed Bleijendijk in Vught. Een dag creatief schrijven, geïnspireerd door waarnemingen in de natuur, stilte en de ontmoeting met andere schrijvers. 

In de 't Jagershuis kun je genieten van een mooie binnen- en buitenruimte (met veranda) en een prachtig uitzicht over de velden. Een stiltewandeling op het landgoed maakt onderdeel uit van het schrijfprogramma.  Je zult op  deze dag regelmatig buiten zijn om te schrijven en om verhalen te delen.

Stapsgewijs krijg je schrijf- en observatieopdrachten aangereikt. Dit is een dag om je te verbinden met jezelf en je te laten verrassen door wat er uit je pen stroomt. Schrijfervaring is niet nodig.

 

voor wie  voor iedereen die plezier heeft in schrijven en graag ook de stilte opzoekt in de natuur op het landgoed. Er is plaats voor 7 deelnemers.

datum  donderdag 26 augustus 2021

tijd  9:30 - 17:00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 9:15 uur

locatie  Landgoed Bleijendijk – 't Jagershuis, Sint-Michielsgestelseweg 22, Vught

kosten  € 85,– inclusief btw, waarbij inbegrepen: schrijfprogramma hele dag, schrijfschrift, koffie/thee/koek, uitgebreide lunch. Heb je speciale dieetwensen? Vermeld deze dan op je inschrijfformulier.

praktisch  neem mee:

  • een fijne pen, fineliner of vulpen
  • wandelschoenen

't Jagershuis op Landgoed Bleijendijk